Wednesday, December 22, 2010

my lists are your command :D

pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun 2011 dah.macam tak percaya yang umur ni dah nak masuk 21.eh,eh.sorry sikit.nak masuk 17lah.17 okeh?typing error tadi.
Selalunyalah bila da akhir-akhir tahun macam ni,mesti ramai yang excited kan? (ke aku je?)
anda hipokrit bila anda kata anda tak excited sekarang.
sebabnya,akhir tahun nilah ada event besar. 

JUALAN AKHIR TAHUN.

orang putih kata Year End Sale @ Y.E.S.
yeslah bila nampak benda cantik kat sini je yes,benda tak cantik pon yes jugak.
konon-konon murah.konon je.harga mahal jugak sebenarnya.right ladies?
contohnya bila anda jejakkan kaki ke kedai-kedai branded dan nampak sign 10%,50% dan 70%.ape anda rasa?murah kan?yes. "murah"
murah sampai anda hanya mampu ternganga, belek-belek dan letak semula.
okeh,tak,itu sayalah bila bajet tak cukup.mungkin bajet anda sentiasa cukup jadi bila masuk anda belek-belek, kata yes, ambil, bayar guna cash or credit card dan keluar outlet.
mesti hati berbunga-bunga bila buat macam tu kan?anda tak?saya mengaku saya macam tu.
 
selalunya bila shopping, everyone has at least a single thing he or she really want.
tapi bila pulang selalunya yang jadi adalah lebih dari single plastic bag in hand sebab bila dah nampak makin banyak pulak things wanted.
for me, tak taulah sebab umur da makin meningkat ke 17 (ehem) atau pun kena sampuk ke kan tiba-tiba rasa sangat-sangat attached to floral blouse.ye,blouse, dan bunga-bunga.
pantang masuk outlet, ada blouse bunga-bunga mesti terkam dulu.why bunga-bunga hah?
geli je.kan?err,tak.kalau dulu geli,sekarang suka.padan muka.
 
comel tak?comel tak?obsessed dengan apparel macam nih sekarang.




 bila nampak apparel macam di atas muka akan berubah excited macam ni.
 
oooooo *eyes sparkling*


 
gedik tak?comel okeh.susah mata nak bersinar-sinar bahagia macam tu tau.lagi satu benda yang menjadi kegilaan adalah wedges.wedges yang versi di kaki bukan di mulut.versi mulut boleh dapatkan di KFC. *wink*

*eyes sparkling* for the 1000th times.
 
ahah!moncet,mau ini boleh tak?pretty please? (tau awak baca,so saya minta ini *wink*)
okeh, kalau moncet taknak bagi, anda-anda yang baca ni, bolehlah get ready presents for my '17th' birtday. Nak advance bulan January pon boleh, tak payah susah-susah tunggu July.
ha,jangan nak cakap anda tak nampak perenggan di atas okeh?!kalau tak nampak maknanya tak lama dah tu. :D
yes,so these are part of my shopping lists. Nak list semua nanti tak cukup ruang dekat blog ni and later you guys pening nak pilih which one would be the best present for me.yey! :D
toodles!

t.t.f.n (^_^)


 

 
 
 
 






 

5 comments:

  1. omg! wedges itu sgt cantik marina..
    i mean SANGAT cantik ok!
    huhu..ni yg wat nk beli wedges br ni..

    ReplyDelete
  2. heheheh.
    kan?saya suke giler!
    nak mintak moncet sy...hehe
    tapi idk kt M'sia ade tak design nih. :|

    ReplyDelete
  3. awk . blouse uh . sangat santek . cni tgh sale . wit lak x asyuk . ry uh da shopp . wee (:

    ReplyDelete
  4. chantek kan?skang shaye suke bunga-bunga!
    nape ntah.haha.
    ala,jeleznye.shaye xde wet.huaaa :(

    ReplyDelete